Warning: Illegal offset type in /home/p9687/domains/contemporaryrotterdam.nl/public_html/wp-includes/post.php on line 1584
Leegstaand vastgoed | Contemporary Rotterdam
Image Image Image Image Image

Leegstaand vastgoed

Als eigenaar wilt u niets liever dan een goed verhuurd gebouw met solide huurders. In de huidige tijd is dit echter eerder een uitzondering dan de normale gang van zaken. Wij nemen risico en investeren in locaties en concepten waarin wij geloven.

Wij voeren zowel het commercieel als technisch beheer uit. En laten via onze bestaande projecten zien dat dit voor opdrachtgever betekent dat hij volledig wordt ontzorgd en een dekking ontvangt op zijn voorheen niet renderend leegstaand vastgoed. Voor de huurder(s) bieden wij een unieke kans om hun jonge ondernemingen midden in de stad een enorme inpuls te geven.

Contemporary rekent geen beheerfee.

Contemporary sluit niemand uit, wij zijn echter niet voor gratis huisvesting. Wij investeren en vragen dat ook onze huurders/partners. Op een passende en meedenkende manier.

Door ervaring bij oa DTZ, LSI, CODUM en Heijmans spreken wij dezelfde taal als onze opdrachtgevers. Wij zetten ons actief in om leegstaande panden van onze partners te verhuren, te verkopen, te laten renderen en/of op te knappen.

Wij vinden het daarom leuk als u contact met ons opneemt zodat wij u persoonlijk meer kunnen vertellen over onze aanpak.

Bart en Brian
Contemporary Rotterdam