Warning: Illegal offset type in /home/p9687/domains/contemporaryrotterdam.nl/public_html/wp-includes/post.php on line 1584
Ik zoek - Stap 1 | Contemporary Rotterdam
Image Image Image Image Image

Ik zoek – Stap 1

20 jaar ervaring op het gebied van vastgoed en horeca gebruiken wij om initatiefnemers, maar ook ervaren ondernemers een kans te geven.

Wij zijn Rotterdammers en ademen deze stad, wij kennen derhalve elk initiatief dat aandacht verdient dan wel gebouwen die aandacht verdienen.

Toffe projecten willen wij starten of intiatiefnemers een kans geven hun plannen in onze stad te verwezenlijken. Met echte mensen en op een duurzame manier, wij gaan voor de lange termijn.

Bij ons wordt de huurder weer centraal gesteld. En dat zijn geen loze woorden, wij doen niet aan nacalculaties, te hoge servicekosten, indexeringen of moeilijke contracten. Elke huurder kan altijd zelf, op elk moment, haar huurovereenkomst beeindigen. Elk pand kent een huismeester en actieve beheerder.

Wij hoeven geen grote posters te plakken om panden er bewoonbaar uit te laten zien, wij denken graag met jullie mee  en ontwikkelen eventueel benodigde social media zoals websites, facebook of flessenpost.

Contemporary sluit niemand uit, wij zijn echter niet voor gratis huisvesting. Wij investeren en vragen dat ook onze huurders/partners. Op een passende en meedenkende manier.

Wij zijn Contemporary en zijn benieuwd naar jouw plannen, neem vooral contact op!

Bart en Brian
Contemporary Rotterdam

 

Uw naam (verplicht)

Email (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer